10 trin til at skabe jeres eget netværk - Simplero univers

En guide til dig, der drømmer om at skabe dit eget netværk

i 5 udførlige trin

Ladies First "Skab Netværk" er vores trin-for-trin-guide, der giver overblik, struktur og indhold og tager dig igennem hele processen med at skabe et netværk helt fra bunden. ... eller læs mere om den her: 

"Skab Netværk" er for dig, der...

... ønsker at komme godt fra start med at skabe dit eget netværk helt fra bunden. 

Gennem et netværk finder man støtte og sparring i bekendtskaber og samarbejdspartnere, uanset om det er inden for eller uden for din arbejdsplads. 

"Skab Netværk" bygger på Ladies First Networks egen filosofi om og nytænkning af det traditionelle, præstationsprægede netværk. Derfor vil du i guiden møde værktøjer og refleksioner, der er lavet til at skabe udvikling og inspiration blandt guidens brugere i stedet for spidse albuer!

 

Guiden tager dig i hånden fra start til slut

Det kan være en stor mundfuld at skulle sammensætte et netværk helt fra bunden. Med Skab Netværk gør vi det nemt og overskueligt for dig at komme omkring alle de dele, der skal til for at skabe det netværk, der passer med dine ønsker og behov.

Guiden lægger nemlig op til, at man kan skabe lige det netværk, man har brug for. Uanset om netværket skal være internt i din virksomhed, mellem dig og venner eller mellem nogen med samme interesser, kan du bruge guiden til at lave det fællesskab, der vil bidrage til din og resten af netværkets personlige og arbejdsmæssige udvikling. 


Guiden indeholder 5 trin, der kommer omkring: 

1.  Klarlægning over dit netværks formål.

2. Refleksioner om dit netværks værdier.

3. Tanker om netværkets medlemmer.

4. Hjælp til organisering og alt det praktiske til dit netværk.

5. Netværkets praksisser, facilitering, øvelser og evaluering.

 

 ...det vil sige alt, du har brug for, for at skabe et stabilt og vedvarende netværk! 

 

Du kan få guiden for kun

349,-

Er du medlem af Collective, får du 15% rabat.

Skal guiden blive din? 

Køb guiden her!

Du modtager guiden via mail i en PDF-version. PDF'en er både skrivbar og udskriftsvenlig, så du enten kan printe den ud og have den foran dig eller notere din proces direkte i guiden fra din computer.